Over Saus Met Pit

Saus Met Pit - Natuurlijke en handgemaakte hete saus

Het idee om Saus Met Pit te maken is ontstaan door onze liefde voor pittige sauzen. Wij misten alleen de bijzondere smaken op de Nederlandse markt. Zeker in de supermarkt merkten wij dat de meeste sauzen gemaakt zijn van voornamelijk water. Wij vinden dat dat anders hoort.

Hierdoor hebben wij onze eigen sauzen gemaakt. Onze sauzen worden gemaakt van verse ingrediënten en zijn volledig natuurlijk. Daarnaast zijn de sauzen uiteraard handgemaakt, maar ook glutenvrij, veganistisch en keto-friendly.

Daarnaast gebruiken wij veel kruiden en specerijen in onze sauzen, want wij vinden dat hot sauce niet alleen pittig hoort te zijn, maar ook smaakvol. Daarom gebruiken wij niet alleen de scherpste pepers in de wereld zoals de Ghost Pepper en Carolina Reaper, maar bevatten onze sauzen meer dan 7 verschillende soorten kruiden en specerijen.

Al onze producten zijn handgemaakt in een kleinschalige keuken en je steunt een klein Gronings hot sauce bedrijfje

Door het feit dat onze producten natuurlijk zijn en geen toegevoegde conserveringsmiddelen of e-nummers hebben, moet je onze producten koel bewaren en schudden voor gebruik. Daarnaast zitten er geen chemische verdikkingsmiddelen in!